(Video) Netizen Terharu Bila Black Hanifah Dapat Surprise

Nilai persahabatan Black Hanifah dan Achey pernah diuji apabila ada ‘mulut pvaka’ cuba memecahbeIahkan hubvngan kekeluargaan mereka hingga terpisah hampir setahun.

Menurut laporan Kepoh Kuat, Namun, mendung duka dalam hidup dua sahabat baik ini berarak pergi, kira-kira dua bulan lalu apabila mereka akhirnya bersemuka dan meluahkan segala yang terbuku di hati.

Achey, 32, berkata persengk3taan berlaku akib@t perbuatan manusia yang tidak menyenangi persahabatan mereka.

Achey begitu sayangkan Black dan keluarganya seperti dar@h daging sendiri. Walaupun, ada yang tidak menyenangi keakraban kami dan mula mereka-reka cerita serta menabur fitn@h sebelum ini. Persahabatan mereka tetap utuh sehingga ke hari ini.

Walaupun selepas setahun tidak bertemu Achey, isteri Black Hanifah merancang kejvtan hadiah harijadi Black ini bersama dengan Achey. Achey sanggup turun dari Kuala Lumpur ke Penang untuk kejvtan harijadi kepada sahabat baiknya itu. Dan kejvtan itu berjaya membuatkan Black Hanifah Terharu sehingga mengalirkan airmata kegembiraan.

Video : 

Menerusi video tersebut juga, jelas Black Hanifah berkali-kali mengucapkan terima kasih kepada Achey, tetapi Achey tidak mahu mengambil kredit itu tetapi tetap menyuruh Black berterima kasih kepada isterinya itu. 

Disaat Black memeIuk isterinya, ketika itu jugalah black menangis kegembiraan. 

Ini antara komen-komen dari netizen : 

10x ulang..10x la aku nangis..tahniah sebab dpt isteri dgn wife yg baik dan memahami..

Terbaikkkk….sy plk yg rasa terharu tgk suasana ni …huhuhu… btw..klu ada event ride ka bgtaw la nti…nk join skli walaupun Kita bangsa lain

Dayyan kelakooorrr  mak pak hang tgh happy, hang bebel pula hujung2 story. Ahaha

Sumber : IG Black Hanifah via Kepoh Kuat