Baru2 ni abang aku bagi tahu yang bini aku buruk2kan family aku kat bini abang aku tapi bila aku tnye bini aku. dia cakap bini abang aku yang buruk2kn fmly aku bukn dia

Salam admin. hide kn fb ni. fb sahabat 1 opis. kisah isteri aku. Aku tak pham perangai isteri aku ni min. Suka sangat gaduh dengan orang. asyik tak puas ati je. tak boleh kwan2 atau sdra mara lebih dari dia. ada je dia kata. kutuk macam2. semua dia nak buat musuh. pada mata dia orang lain semua tak betul. Bila aku nasihatkn dia jangan campur hal orang. jangan amik tahu orang lain nak buat ape. nak pergi mana. jangan amik tau semua tu. dengan aku lak dia ajak gaduh min. dia cakap aku lebihkn orang lain. penat aku pergi kerje balik kerje tengok dia duk tarik muka.

Bila tanya pasal apa. dia cakap si polan tu update macam bagus je nak menunjuk. aku cakaplah jangan tengok status orang klau wat awak sakit ati.. dah seminggu taknak cakap dengan aku sebab aku cakap macam tu je. Sedara mara dia pun bermusuh sekarang dengan sedara sebelah aku pulak dia nak buat musuh. aku tengok dia macam tak nak pun ade. kadang2 sampai tak boleh tido sebab dia terlampau pikirkn status2 yang orang update. isteri aku asyik cakap orang yang updtes status tu perli dia. Pning aku min.

Aku pernah ajak dia pergi klinik cek. Takut depress. dia maki aku. cakap aku cakap dia gila. isteri aku suke fikir yang negetif. bile ade sekumpulan berkumpul dia cakap kumpulan tu mengumpat pasal dia. nak bwk pergi klinik die tak nak. nak bawak gi ustaz pun tak nak. ni sekarang dia asyik tak puas ati dengan fmily aku..macam2 dia cakap. Baru2 ni abang aku bagi tahu yang bini aku buruk2kan family aku kat bini abang aku tapi bila aku tnye bini aku. dia cakap bini abang aku yang buruk2kn fmly aku bukn dia. Aku rasa sekarang ni aku nak check in hospital je. stress..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here