Sehingga pada satu masa ni tetiba wife dia tau pasal mesej yang aku hantar kat dia tapi masalahnya aku tak dapat mengaku min

assalamualaikum admin…mohon hide profile. saya ada satu masalah yang saya tidak dapat luahkan kepada sesiapa hatta dengan suami dan kluarga saya sendiri.

cerita tersebut bermula di sebuah syarikat yang aku rasa rezeki aku yang selama ini takda kerja bila habis belajar. pada awalnya aku kenal bos company ini dengan baik sekali.

Dia yang recomend aku bkerja dengan dia. selama sebulan aku mengenali ya dengan rapat skali tetapi takda erti prasaan langsung.
Tak lama lepas sebulan begitu dia berusaha untuk g0d4 aku dan amik kesempatan dekat aku iyalah aku sebagai pembantu dia sahaja.

sampai satu tahap kami telanjur dah berapa kali. tetapi tak sampai hjung tahun lepas aku dah nekad untuk berubah min sebab aku dah sayang sangat dekat dia. Tak sangka dia hanya mempermainkn aku min.

Sehingga pada satu masa ni tetiba wife dia tau pasal mesej yang aku hantar kat dia masalahnya aku tak dapat mengaku min sebab aku sanggup korb4nkan perasaan aku drpd memghancurkan hbungan keluarga dia.

sehingga isteri dia sanggup ugvt aku untuk berhenti kerja. aku rela min sebab aku pun ada silap aku mengaku. tetapi semua ini takkan terjadi jika dia tak mulakan dahulu min.

so sekarang ni aku tak bekerja dah min. Aku asyik teringat semua kenangan kami dan aku keliru dengan perasaan sayang aku kepada dia masih kuat min. aku still nak bkerja min sebab aku perlu sara famly aku.

aku sebenarnya berat hati hendak tinggalkan company tersebut. dan aku teringin nak jumpa dia.. apa aku perlu buat min? janganlah kecam saya.