Saya mula kenal dia melalui michat selalu dia ambil perhatian caring pasal saya dan memang bahgia bersama dea sedangkan suami selalu busy marah  lepak dgn kawan msg pmpuan main game semua.

Assalamualaikum.  Tolong hide fb saye..
Saye tahu mest saye di kecam lepas ni.. Saya buntu , sayae dah berkhwin 4 tahun ade seorang anak.. Sebelom ne saya pnh post kat sni jgak , saya sedang bercinta dengan seorg lelaki ne.  saya cintakan dea, sayang dia sangat  tapi org tu tak tahu saye dah kawen.

Saya mula kenal dia melalui michat selalu ambil perhatian caring pasal saya. Saya memang bahgia bersama dea , suami pula selalu busy marah , lepak dgn kawan , msg pmpuan main game semua .. Hutang sana sini .. Dlu husb pun buat perangai.. Saya diamkan. Tapi kali ni saya plak yg buat hal. 

Tolong apa perlu saye buat . Lelaki tu sangup nak kumpul duit nak melamar.  Tapi dia tak tahu saye dah kwen.. Husb plak tal tahu saya ade orang lain , tolong jangan kecam.  Saye hnya Manusia yg tak sempurna.  Ade melakukan  kesalahan yang saya sndiri tak dapat elak.  

Saya hanya perlukan perhatian kasih sayang.. Saya tal nak di abaikan. Saya nk lepaskn lelaki tu tapi hidup saye sunyi sangat Kadang nak menanges setiap masa.  Tapi sejak ade lelaki tu. Hidup saya happy.  Rasa betol ade orang sayang saya. Hormat saya caring.  Coll setiap masa. 

Setiap malam bila husb tak ade.. Dea lah peneman saya. Kadang saya lupa yang saya dah ade suami. Terime kaseh admin. 
Saya perlukan sokongan anda.  .ape perlu saya buat.