Pernah sekali kami amik die di airport anak2 nye excited tapi bila masuk kereta die terus suruh hantar die g rumah mak die dulu

Assalamualaikum, tolong hide profile saya admin. Saya nak ty para lelaki budiman dlm page ni yang bergelar seorg ayah.

Saya just nak tahu, suami saya ni normal ke tak? Anak dah byk. tapi kalau die outstation, jarang ty khabar anak2.

Kalau balik dari outstation, die akan pergi rumah mak die dulu, lewat malam baru balik ke rumah. Anak2 dah tidoq.

Pernah sekali kami amik die di airport anak2 nye excited tapi bila masuk kereta die terus suruh hantar die g rumah mak die dulu.  Kesian tengok muka budak2 nih.

Lepas tuh, kalau die cuti, die takmo anak2 di rumah. Die suruh anak2 pergi taska. Sebab ganggu cuti die. Kalau anak2 di rumak mak saya, die tak bagi budak balik awal. Die suruh budak2 lame2 sikit dkt rumah nenek.

Satu lagi perangai die ni, malam2, die suruh budak2 tidoq awal sebab die nak rehat. Takmo budak ganggu die. Same gak kalau die tidoq, die taknak budak ganggu die.

Dulu setiap kali dlm berpantang, die memang akan pergi lepak rumah mak die je. Balik keje, tak tengok anak dulu. Die mandi n pergi rumah mak die. Malam nanti baru die pulang.

Normal ke ayah macam ni? Saya tak tau, dan tak kisah sebab dah biasa tengok die macam ni dr anak yang sulung, tak dpt ditegoq karang ngamuk.

Tapi kesian dgn budak. Budak sakit ke, g klinik ke. Toksah tanyelah. Memang die tak kisah. Bila anak2 dah besar sikit ni, budak2 pun tak cari die kalau die takde di rumah.

Tapi yang saya takut satu hari die kate saya hasut budak tak suke die. Sebab die penah ty kenapa budak tak pedulikan die. Allah, mane lah saya tahu.

Kalau nk ty pasai nafkah, bhgi sama rata dgn saya.Macam mane nak selesai masalah ni. terima kasih