Masalahnya sekarang dimana ke letak iman suami dan madu sedangkan dorang memang tahu tentang hukum dan solat.

Assalamualaikum warga KRT min tolong hide profile kawan saya pinjam, saya nak minta pendapat semua saya tahu sebagai isteri kedua ni mesti orang semua anggap peny0nd0l laki orang sedangkan bukankah per4mp4s itu bila ada rasa nak memilik sorang2 sedangkan saya tak, saya sedar saya nombor 2 dan selalu mengalah pada isteri pertama. 

Cuba anda semua tempat kan situasi di tempat saya patutkah saya diceraikan dengan yg ada anak2 masih kecil baby menyusuh badan 3 bulan oleh sebab permintaan isteri pertama dia? Saya redha suami saya ceraikan saya dan saya faham madu saya sakit hati dengan saya..

Cuma saya tak boleh terimah sanggup suami saya ceraikan saya yang ada anak masih kecil2 4 orang ni. alasan dia tak mahu anak perampuan bujang dia terganggu pelajaran sedangkan anak dia dengan isteri pertama semua da besar dan suami tak pernah pun abaikan dia sedangkan saya yang selalu bertolak ansur selalu dengan suami.

Masalahnya sekarang dimana ke letak iman suami dan madu sedangkan dorang memang tahu tentang hukum dan solat. Ya Allah apalah nasib asal jadi isteri kedua dihin4 dic4ci m4ki sedangkan itu semua ketentuan Allah. Mohon doakan saya makin kuat dengan anak2 masih kecil 4 orang, saya doakan ex madu saya sedar dengan menyuruh suami ceraikan saya..

Kita isteri sah pun senang2 je buang macam s4mp4h atas permintaan isteri pertama. Terimah kasih abang sebab layan kami macam ni. Saya akan cuba move on sekarang saya masih muda 27 tahun dan abang pun dah  50 tahun dengan wife abang. sekarang abang da tak boleh caci m4ki saya pkul saya sebab isteri pertama abang.. Semoga abang berbahagia dengan isteri tu4 abang.

 

Assalamualaikum warga KRT min tolong hide profile kawan saya pinjam, saya nak minta pendapat semua saya tahu sebagai isteri kedua ni mesti orang semua anggap peny0nd0l laki orang sedangkan bukankah per4mp4s itu bila ada rasa nak memilik sorang2 sedangkan saya tak, saya sedar saya nombor 2 dan selalu mengalah pada isteri pertama. 

Cuba anda semua tempat kan situasi di tempat saya patutkah saya diceraikan dengan yg ada anak2 masih kecil baby menyusuh badan 3 bulan oleh sebab permintaan isteri pertama dia? Saya redha suami saya ceraikan saya dan saya faham madu saya sakit hati dengan saya..

Cuma saya tak boleh terimah sanggup suami saya ceraikan saya yang ada anak masih kecil2 4 orang ni. alasan dia tak mahu anak perampuan bujang dia terganggu pelajaran sedangkan anak dia dengan isteri pertama semua da besar dan suami tak pernah pun abaikan dia sedangkan saya yang selalu bertolak ansur selalu dengan suami.

Masalahnya sekarang dimana ke letak iman suami dan madu sedangkan dorang memang tahu tentang hukum dan solat. Ya Allah apalah nasib asal jadi isteri kedua dihin4 dic4ci m4ki sedangkan itu semua ketentuan Allah. Mohon doakan saya makin kuat dengan anak2 masih kecil 4 orang, saya doakan ex madu saya sedar dengan menyuruh suami ceraikan saya..

Kita isteri sah pun senang2 je buang macam s4mp4h atas permintaan isteri pertama. Terimah kasih abang sebab layan kami macam ni. Saya akan cuba move on sekarang saya masih muda 27 tahun dan abang pun dah  50 tahun dengan wife abang. sekarang abang da tak boleh caci m4ki saya pkul saya sebab isteri pertama abang.. Semoga abang berbahagia dengan isteri tu4 abang.