Masalahnya dia tetiba nak berjumpa dan ajak bersama siap cakap rindukan saya kerana saya masih cntik seperti dulu

salam admin..terima kasih menyediakan ruang luahan begini. moga admin tidak fb kawan saya ni.saya ingin bertanyakan pendapat kepada ahli2 yang lain..

Pada tahun 2017 saya telah berkahwin dgn lelaki yang saya sgt cintai sepenuh hati saya..saya ikhlas menerima dia seadaanya wlpon dia takde harta benda..keluarga yang sederhana dan kehidupan sederhana..  dan pada tahun 2020 jodoh kami tak panjang lalu kami sah bcerai.

tidak duduk sebumbung sejak pertengahan 2019 lagi..jujur ckp saya kecewa sgt dia pergi tinggalkan saya ..bcerai sebab salah paham antara kami dan msuk cmpur tangan ahli keluarga dia..saya sgt sedih dan kecewa..

kami trus lost contact..dan saya msih begini dan sndiri menyayangi dia sepenuh hati..susah nak move on dan kenali lelaki lain tp saya redha dgn ketemtuan oleh Allah..

may 2022 dia contact saya kembali dgn btanya khabar..saya layan dia macam biasa sprti kwn sbb tk guna utk saya simpan dendam dan amarah..saya nak hidup tenang dan bhgia..

kemudian kami berjumpa dan mkn bersama utk pertama kali setlah 2 tahun tidak bertemu atau contact..dia sudah ada penganti saya..seorang gadis anak d4ra yang jauh muda dr dia..

Saya sedih bila dpt tahu dia dh ada penganti saya tetapi dlm msa yang sama sya gembira utk dia..sya terlalu sayangkn dia and nak tgok dia bahagia..wlpon hati saya terluka teruk yang org boleh bhgiakan dia tu bkn saya  hr demi hr..kami wshatpp bila perlu saja.

Masalahnya dia tetiba nak berjumpa dan  ajak bersama siap cakap rindukan saya kerana saya masih cntik seperti dulu..dan saya pndai jaga diri saya macam anak dara..(masa mula2 kami khwin dhulu).. saya selalu ckp pd diri saya yang dia takkan khwin dgn saya balik.

dia hnya buat saya pelepas nafsu dia saja..dia tetap pilih gf dia tu..tp saya selalu kalah dgn perasaan cinta dan kasih syang saya kepada dia. Bd0kan saya ni ..

saya percaya manusia boleh berubah kearah kebaikan..saya berharap sgt dia nmpk saya satu2nya wanita yang sgup trima kekurangan dia keburukan dia..saya harap sgt dia kembali mghrgai j4nda dia ni..apa yang perlu saya lakukan..bertahun2 saya cuba hidup move on.

.skli dia datang..abis r4nap hati dan perasaan saya..saya buntu sangat..kenapa kita tak boleh saling myintai dan trima kekurangan diri msing2.? lel4ki sebenarnya nak apa..saya ada tnya dia..bila dia akan khwin dgn gf dia.

.dia hnya jawab aku takjanji apa2 nak khwin dgn dia..aku cuma ckp klau dia jumpa yang lwbih baik dari aku..aku izinakn dia pergi..dan kalau aku kembali pada kau pon aku takjanji kesetiaan aku pada kau..dia jawab begitu..saya buntu sedih dan kecewa..

taktahu nak cakap macamana..apa perlu saya lakukan …meraih cinta dia kembali atau berlalu pergi  setelah beetahun tahun rasa cinta dan kasih syang saya ni msih utk dia..