Masalahnya bila saya tanya kenapa dia taknak bersama dengan saya dia boleh jawab tiada selera tengok saya sebab B saya dah k€ndur

Salam min minta hide kn fb saya ye. Saya cuma nak luahkan apa yang dalam hati ni. Lepas saya bersalinkan anak sulung saya ni, suami saya tak bagi nafkah b4tin kat saya. saya sedih min. saya pun ada perasaan, n4fsu.

Saya tanya dia kenapa dia dah tak sentuh sentuh saya lepas saya bersalin, anak saya dah 8 bulan selama 8 bulan lah saya tak tidur dengan dia min.

Masalahnya bila saya tanya kenapa dia taknak bersama dengan saya dia boleh jawab tiada selera tengok saya sebab B saya dah k€ndur, bekas selulit sebab mengandung bruk htm pula tu bdn gmk Dia cakap direct je min. Hati saya ni sedih sangat.

Dia cakap saya tak pandai berhias dah. Saya bukan taknak berhias, tapi baju baju saya semua dah tak muat,, sebab berat naik mendadak masa mengandung. Nak beli baju baru pun saya tak ada duit.

Saya tahu semua tu, saya pun mahu cantik cantik macam dulu juga, mahu cantik untuk suami,, tapi saya tak ada duit,, nak beli macam macam produk untuk cantikkan semula badan,, saya tak bekerja sebab jadi surirumah dan jaga anak.

Hari hari masak untuk dia,, jaga anak malam malam sampai mata saya pun leb4m. Dia hanya tidur sampai pagi. Saya minta duit pada dia untuk beli produk cantikkan bdn, dia marah saya balik min,

dia cakap dia tengok isteri orang lain tak ada pun  macam saya lepas bersalin,, tak perlu nak pakai macam macam product. Sudah lah tu, nafkah zahir pun tak pernah bagi, barang keperluan makan memang dia yang beli,, tapi untuk duit belanja diri saya sendiri dia tak pernah bagi.

Bila saya tuntut nafkah dia cakap saya tak bersyukur sebab dia masih bagi saya makan dan tempat tinggal. Bukan dia tak mampu min,, tapi dia terlalu berkira untuk saya. Untuk orang lain dia tak berkira min,

kadang kadang bila keluar makan, dia siap belanja kawan kawan makan sekali,, bukan murah murah min. Saya boleh halalkan nafkah zahir yang dia tak beri tu min,, sebab saya bersyukur dia masih sediakan keperluan makanan dan tempat tinggal untuk saya,,

tapi nafkah b4tin saya tak dapat buat saya jadi murung, stress, sebab hanya dia suami saya,, hanya dia tempat saya untuk bermanja,, di belai.
Bila nampak lelaki je jiwa saya meront4 ronnnt4. Saya takut nanti terdetik di hati saya untuk cari lelaki lain,

tapi saya tahu berdosa min,, tapi jiwa saya tersiksa macam ni. Saya buntu min,, apa yang perlu saya buat?