Kisahnya pada Awal tahun ni wife saya telah s£r4ng bekas isteri saya sehingga menyebabkan kecederaan pada bekas isteri.

Assalamualaikum admin…tlg hide profile saya. Saya buat fke acc sbb cuba mendekati ex wife saya.
Kisahnya pada Awal tahun ni wife saya telah s£r4ng bekas isteri saya sehingga menyebabkan kecederaan pada bekas isteri.

Jujur jadi begini sebab saya terbandingkan wife saya dengan ex wife saya yang jauh lbh baik saya katakan. Kes wife saya ni suka ungk¡t kje umah n msk pun tak sdp even dh 4taun kwin.

Ex wife saya slalu ikt tkak saya. Itu je saya trckap. Fke acc ni pun saya buat sbb saya yang pgl nama dia begini dulu. Ber4bis wife saya brukkan ex wife saya pd hub dia. Saya rasa ex wife saya tgh skt sbb wife saya tgh lakukan “sesuatu” pd dia.

Saya sgt menyesal lepaskan dia pergi. Saya nyesal pkul dia dulu. Saya pkul dia teruk dan setaun jg dia bertahan dengan saya. Walau saya pernah tol4k dia klua kereta, dia blk jg rumah. Saya tau cincin dia pki tu just nak mengelak org ganggu dia dan nampak dia cam dah kwin.

Saya yakin dia blum kwin sama tu lelaki yang mengaku hub dia.
Dipendekkan cerita saya kenal ex wife saya walau km sempat brcinta dlm mhligai saya bina utk 6thn. Saya tau dia msti knal ni pengakuan saya.

Saya cuma nak bgtau, sayang, awak tak kawin lg kn sebenarnya? Pls marilah berbaik. 4 thn tersiksa tnpa awak. Hanya awak yang sanggup bsma saya bla msa saya blum punya apa pn.

Saya selalu perhatikan awak bila saya rindu. Saya ad intai awak di ofis awak. Awak kurus sgt brbndg dulu. Awak tak prasan saya dtg. Npk je smbong. Tp awak hya seorang yang sgt naif mcm selalu. Mcm 10 thn yang lalu cuma skrg awak fully berhijab dan sgt cantik.

Saya tau dia bkn suami awak tp buat buat mengaku. Saya ingin ada anak dengan awak. Saya pernah cakap nak anak tlinga cam awak sbb awak dengar cakap. Glak awak comel sgt sayang.

Saya slh tuduh awak mnd0l. Saya fitnah awak dengan zna yang saya buat. Awak setia sgt sgt. Saya takde ap nak bgtau awak ini saya cuma saya sgt rindukan awak. Saya tak brani add friend awak.

Sayang, saya akan tunggu awak komen. Saya akn wasap awak. Sdgkan num hp pun dia tak pernah tkr dr thn 2006 ni kn nak tkr tkr lelaki. Saya menyesal sayang. Saya tak sanggup sesiapa kahwini awak. Tolong kembali kepada saya. Saya merayu.