Kisahnya dizaman muda saya pernah terlanjur dengan suami orang disebabkan dia orang pertama yang sentuh saya saya menangis dan macam orang tak boleh terima kenyataan

Salam warga krt, tolong hide face book saya,ini saya guna face book kawan baik saya, saya tak tahu macam mana nak cerita, tapi saya nak cerita jugak untuk minta pendapat, bukan cacian, ya saya pernah muda.

Kisahnya dizaman muda saya pernah terlanjur dengan suami orang disebabkan dia orang pertama yang sentuh saya saya menangis dan macam orang tak boleh terima kenyataan sebab lepas pada kejadian itu baru saya tahu dia suami orang dan saya dah m4ti akai,

nak pergi, tp sapa yang nak terima org tak da d4ra, jadi kamii pun dah sepakat untuk berkahwen di thai setelah selesai urusan kahwen di sana, saya pun pulang ke mlysia buat mcm biasa, nak di pendek kan cerita, saya terus trang dgn family sy,

dan bini dia jugak dapat tahu dan family suami saya, mereka mendesak saya untuk tinggal kan lelaki itu, dan mereka kta pnikahan itu tidak sah dan masa itu saya memang tiada bawa wali saya, ya sy akui, saya masih sayang suami saya tu,

tapi dalam keadaan yang terpaksa dan memaksa ni, saya tiada pilihan, saya pilih utk pergi wlaupun saya sendiri tak rela, saya tetap pergi,suami saya itu  masih mencari saya, masih juga memberi nafkah wlaupun tak jumpa,

dan masih lagi conctct dia nak tahu dekat mana lokasi saya, tapi saya tidak  memberi tahu kepada nya, sebab saya tak nak dia dapat cari saya, saya takot akan ade isu lg antara 3 pihak ni, pihak belah saya, pihak suami saya, dan pihak bini dia,

jadi saya berdiam diri bagai kan hilang dari pada rada dia, saya masa itu tak boleh nk gmbr kn perasaan sayang saya itu kat  dia macam mana, sampai hari  ini pun sayq masih sayang dia walau pun benda ini dah lama berlalu, okey sambung balik,

lepas pada saya berdiam diri. Saya mula hidup baru mcm biasa, sehingga la saya terjumpa seorang laki ni sangat  baik juga la bagi saya, dan laki ni kawan je la.saya pernah up gambar saya dengan lelaki itu semata mata mata nak bagi ex saya itu sakit hati,

dan bnci dengan saya, supaya dia boleh balik ke pangkuan bini dia semula, laki itu dia tolong hantar kan saya balik  kampung, dia memang  berat pasal  saya, family saya suka dia, family saya kata  kahwen  je lah skurang nya ade org jaga kat sana, saya diam je la,

pada hal saya tahu family saya suruh  kahwen sebab nak tutup malu je sebab saya  pernah kahwen di thailand,di sbb kn saya pernah bagi family saya sakit ati dan malu atas tindakan bdoh saya kahwen di thai,

sy terima,dan laki tu plak kata setuju jugak nak peristeri kan saya, selepas nikah saya di kurnia kn anak 4 org, sepanjang saya jadi isteri dia saya tak pernah cinta atau sayang dia, saya rasa macam saya dan family saya dah perbdoh kan dia dalam masalah saya,

sekarang saya ada anak dengan dia, yang jadi masalah sekarang anak saya, saya takot anak saya di kira anak tak sah taraf sebab penikahan pertama saya belumm cerai lagi wlaupun hanya nikah thai,

ade tak sapa sapa number  orang yang kerja di bahagian mkamah syariah yang boleh saya rujuk pasal hal ni, kalau boleh nak sekitar kuala lumpur, sebab sekarang saya menetap di kuala lumpur..

Tq.. Mohon jangan kecam saya ya saya memang pendosa,itu kesilapan yang paling terbesar saya buat dan saya tak boleh nak lupa kan,walau pun ada kehidupan baru, sejarah hit4m ini tetap ingat dalam kepala ot4k saya.