Dipendekkan cerita satu Hari tu saya Rasa macam ada sesuatu wife sembunyikan bila saya minta tel dia nak tengok dia guna finger lock screen.

Assalamualaikum. Saya dah kawin satu lagi, lepastu isteri marah2 sedangkan dia dah tahu saya nak kawin lagi satu. dia Ada cakap dia tak pernah Ada chat mana2 lelaki pun sebelum ni tapi abang kawin lain.

Dipendekkan cerita satu Hari tu saya Rasa macam ada sesuatu wife sembunyikan bila saya minta tel dia nak tengok dia guna finger lock screen..

suruh buka mti2 dia taknak, sanggup pulak tu mki hamun saya sampai minta cerai bagai, padahal saya cuma mintak untuk tgk fon je, tambah lah curiga saya.

Last2 dia buka juga. Sekali saya check dia Ada fb. Baru Kat situ Ada simpan kawan lelaki dia messenger Dan Ada tukar2 no fon, bila saya Tanya dia jawab ko apahal nak ambik tahu pasal aku, ko buat aku aku Tak heran pun..

tiba2 dia jadi kasar langsung tak Ada hormat terus, bila saya cakap nk call lelaki tu dia cakap ,ko jgn nak kacau dia ok. aku call je esoknya.. bila Tanya dia takut2 gak nak cakap sbb dia dah plan jangan angkat call aku.. tapi aku dapat cakap juga akhirnya..

Lelaki tu mengaku dia biasa wasap gurau2 dgn bini saya.. lelaki tu Ada cakap isteri saya Ada bagitau pasal saya dah kawin lain.. banyak benda dia kongsi cerita berdua..

bila aku Tanya Kat isteri dia cakap kau Tau aku j4h4t kan ko tinggal kan lah aku, bukan itu yang saya fikir tapi anak saya dia cakap ko Tak Ada hak pasal anak ok.. entah lh apa yang saya nak fikir pun Tak tahu..

Tapi sebelum saya kawin lagi satu dia sendiri dah Tanya dengan perempuan tu Dan macam2 lah ditanya siap Tanya bila agak2 nak kawin apa perancangan lepas tu macam2 lah. Last2 bila saya dah kawin dia buat semua tu belakang saya Tampa saya tahu.

apa agaknya perlu saya lakukan.. saya juga nak jaga anak2 tu, seperti Mana yang dah dibincangkan sebelum ni.. mohon bagi pendapat. Mohon admin rahsiakan identiti saya .. terima kasih