Dipedekkan cerita harini suami balik rumah madu tapi masalahnya madu terus meng4mok bagai lmbu keblur min

Assalamuallaikum min..tolong siar kan ye. dan hide profile ori saya min. Just nak share je apa saya rasa selama 3 tahun saya hidup bermadu, saya Wife no 2, umur saya 40 husband umur 50an dari awal perkhawinan saya dgn husband up and down gaduh tu tak yah cakap lah hampir tiap hari, cuma saya buat bdoh je min, malas nak layan.

Masalahnya sekarang madu saya ni dia nak berkuasa sangat atas harta suami, Duit BRIM suami dia dh pindah Alih ke bank Acc dia, lepas tu Duit EPF suami dlm Bank pun dia g4ntng Acc, Sebab nama dlm acc bank tu nama dia orang berdua. Bini tua dia buat mcm ini, sebab bini tua takut Saya bini muda makan duit suami,

kalau saya saya makan pun, saya ada hak, sebab itu duit suami, saya isteri yg sah, bukan perempuan simp4n4n. Tapi tak pe Min, saya ikhlas Redho, rezeki Allah kan luas, janji rajin in shaa Allah tak m4ti keblur.

Dipedekkan cerita harini suami balik rumah madu tapi masalahnya madu terus meng4mok bagai lmbu keblur min, apa tidaknya, duit KWSP suami letak saya sebagai penama..

Bini tu4 tmk kan harta dunia min..konon dia nak sapu habis. last H4buk pun tak dapat min.. silap hari bulan duit Epf suami yg dlm bank dia g4ntg acc tu, bank transfer ke Baitumal lagi bagus..

Selama ini saya sebagai bini muda, saya senyap je min. Suami ada lesen syarikat pun sebab saya yg runing Bussines Food Restro min. Modal 10k duit simpanan saya. Tapi duit dlm acc Syarikat nama saya dgn nama suami. Saya nama pertama.

Dulu bini tua hidup mewah dgn harta dunia min, sementara saya dgn suami susah tak ada sapa yg tahu. Sekarang Nikmat hidup mewah dia Allah tarik satu demi satu, Allah maha adil dan bijaksana.