Ceritanya suami aku ni setiap hari mesti setiap selang sehari nak bersama Sejak lepas bersalin czer anak ke 3.

Assalamualaikum min . Tolong hide profile aku dan siarkan.tq admin. Hai warga KRT. Saya nak minta idea dan nasihat. Kisah aku ni psal suami aku. Sebenarnya serba salah aku nk crita sbb ni psal atas ranjang Dan tak ada niat nak aib kan suami sendiri tapi aku dh bunt.

Takkan nk tanya kat mak atau kwn2. Aib suami kot. Tp aku dh terdesak. Hari2 dok pkir mcm mne aku nk buat. Mcm2 aku dh buat.
Ceritanya suami aku ni setiapĀ  hari mesti setiap selang sehari nakĀ  bersama Sejak lepas bersalin czer anak ke 3.

Makin menjadi2 n4fsu dia. Aku penat sebenarnya lepas bersalin aku tak berpntang mcm org lain. Aku selalu sakit tulang belakang .. Sbb byk buat kje umah dan jge ank. Utk pngetahuan aku czer kali ke 2 tak selang tahun tau. Cth tahun lps czer.

Tahun ni czer. Pdahal ank ke 3 aku tak rancang .. Semua salah suami aku sebab tak bagi aku ambil apa2 perancang. Pastu nak tak nak aku redha dlm trauma.. Trauma sbb kne czer lg. Lps bersalin bln 12 tahun lps aku ambik prancang.

Tp aku tetap takut nk bersama suami. aku takut mngndung lg. Slalu bila dia nk aku bg sejuta alasan. Aku thu berdosa tolak keinginan suami tapi aku trauma. Suami tetap paksa nk bersama. Skarang ni makin mnjadi jadi n4fsu dia.

Selang seli hari dia nak. Aku penat sgt smpai aku muak nk bersama .. Aku xde n4fsu. Suami asyik paksa aku dengan cara pujuk rayu bukan berkasar tapi kalau tak dapat dia terus tarik muka.. Pstu pujuk smpai dpt.

Kdg pkse aku.. Aku dh xtahu apa alasan aku nk bg .. Masa aku demam pns hritu pun dia nak juga.. Aku nk buat apa lagi ? Laki aku ni pelik .. Pegang tgn atau nk dekat je dgn dy mesti naik n4fsu.

Aku tolak dlm mse sme aku pkir dosa. Tp klau aku x tolak aku yg penat. Aku ada ckp soh pi jmpe ustaz .. Tp buat bodo je. Aku soh kawin lain dy taknak. Dy kata x boleh tgok aku sexy sikit mula lah bern4fsu.

Dy tak tahan katanya .. Aku serabut. Trauma.. Rse nk sakit jiwa dah .. Aku pnh ugut klau tak beli knd0m aku nak minta Mcd tiap kali lps bersama.. Dy snggup order benda tu kt shopee padahal dy tak suka pkai.

Bgtahu aku apa lg alasan aku nk bg. Aku dh buntu nk cri solution apa. Dgn nk jge ank lg .. Kmas umah. Bsuh bju, masak, Ya Allah,. Dgn sakit tulang blkng tiap kli abis buat kje .. Kdg rse sakit kat luka czer sbb trlalu penat ..

Nk layan suami lg .. Aku penat sgt ..bg lah aku solution .. Terima kasih admin siarkan ..