Ceritanya bermula bila suami aku nak kena masuk pulapol pulak awal bulan 11 ni tapi dia sangat sibuk nak prepare barang dia

Salam min mohon hide pf aku ye , aku ada nak luah dan mintak pendapat sedikit. Sekarang aku tengah hamil anak no 2 , 6 bulan.

Ceritanya suami aku nak kena masuk pulapol pulak awal bulan 11 ni tapi dia sangat sibuk nak prepare barang dia sampai lupa yang dia akan tinggalkan isteri yang akan bersalin tak lama lagi.

Barang isteri nak bersalin sikit pun dia takde prepare. Aku suri rumah sepenuh masa. Duit semua dia habis kan untuk dia beli barang masuk pulapol tu aku sedih min , sedih dengan diri sendiri.

Aku ada buat bisnes kecil kecilan sendiri. Tapi duit tu pun saya bagi dia , sebab dia mintak tolong. Ni aku push lagi buat bisnes aku tu , walaupun aku sorang je yang buat kerja tu , dengan sakit pinggang.

badan semua aku buat jugak untuk aku saving nak bersalin nanti. Lepas tu suami aku langsung tak spend kan masa untuk aku dan anak. Dia keluar sana sini dengan kawan dia . Pagi keluar dengan kawan , malam joging.

Langsung takde masa untuk kami lepas tu kan dah boleh rentas negeri , aku ada cakap dengan dia yang kalau boleh rentas aku nak balik kampung , dah nak dua tahun tak jumpa family.

Mula mula dia okay , sebab ayah mertua aku nak hantar kan , aku dah happy , tapi last minit ayah mertua cakap tak jadi sebab mak mertua taknak ikut balik. Terus hancur min aku punya perasaan.

Salam min mohon hide pf aku ye , aku ada nak luah dan mintak pendapat sedikit. Sekarang aku tengah hamil anak no 2 , 6 bulan.

Ceritanya suami aku nak kena masuk pulapol pulak awal bulan 11 ni tapi dia sangat sibuk nak prepare barang dia sampai lupa yang dia akan tinggalkan isteri yang akan bersalin tak lama lagi.

Barang isteri nak bersalin sikit pun dia takde prepare. Aku suri rumah sepenuh masa. Duit semua dia habis kan untuk dia beli barang masuk pulapol tu aku sedih min , sedih dengan diri sendiri.

Aku ada buat bisnes kecil kecilan sendiri. Tapi duit tu pun saya bagi dia , sebab dia mintak tolong. Ni aku push lagi buat bisnes aku tu , walaupun aku sorang je yang buat kerja tu , dengan sakit pinggang.

badan semua aku buat jugak untuk aku saving nak bersalin nanti. Lepas tu suami aku langsung tak spend kan masa untuk aku dan anak. Dia keluar sana sini dengan kawan dia . Pagi keluar dengan kawan , malam joging.

Langsung takde masa untuk kami lepas tu kan dah boleh rentas negeri , aku ada cakap dengan dia yang kalau boleh rentas aku nak balik kampung , dah nak dua tahun tak jumpa family.

Mula mula dia okay , sebab ayah mertua aku nak hantar kan , aku dah happy , tapi last minit ayah mertua cakap tak jadi sebab mak mertua taknak ikut balik. Terus hancur min aku punya perasaan.