Ceritanya saya telah berkahwin kali ke dua nikmatnya berbeza dari yang pertama betul lah orang kata tiada manusia yang sempurna

Salam min. tolong hidekan profile saya . Saya berkahwin kali ke dua nikmatnya berbeza dari yang pertama betul lah orang kata tiada manusia yang sempurna masing2 ada kekurangan.

suami pertama dulu selalu abaikan tentang nafkah zahir tapi nafkah b4tin tak pernah skip cerai pun sebab tak tahan sampai bila hidup mertua yg tanggung makan minum nak beli pakaian seperti org lain alhamdulilah perkahwinan yg singkat tiada anak .

Suami yang kedua ni lemah bab nafkah batin tapi nafkah zahir dia semua okay apa yg saya nak dia tunaikan. 5 tahun dia tak pernah sentuh saya lagi malah tidur pun berasingan bila saya nak tidur dengan dia macam tak nak jer selalu mengelak cakap nak anak tidur tengah2 setiap malam saya selalu menangis kenapa suami tak nak?

rasa lonely sangat macam tak da suami padahal saya nak sangat tidur dengan dia peluk dia bermanja2 nak kan perhatian dari dia buat apa dia boleh bagi segalanya kalau hati saya kosong jauh sangat dah rasa benda tu .

Nak kata dia tak sayang tapi sayang juga anak paling dia sayang ye lah bertahun2 kahwin dengan ex wife tak ada anak sebab ex wife dia memang susah nak beranak sbb ada masalah kesihatan kalau ada pun tu mungkin dah rezeki ,

bila dengan saya baru suami merasa ada anak tak boleh berjauhan mesti dia akan rindu. Untuk pengetahuan suami bukan macam lelaki diluar sana suka melepak tinggalkan anak isteri sorang2 dekat rumah dia turun balik kerja pun ikut time sepatutnya.

Handphone pun tak selalu main kadang2 anak yang main handphone dia kalau saya nak tengok pun dia bagi tak ada bnyak alasanĀ  nak pendekkan cerita dia mmang tak kisah pun dngn phone dia memang tak syak mungkin dia ada perempuan lain ke apa bila cuti pun dia duduk rumah keluar pun mesti ajak saya dengan anak .

Persoalan saya sebenarnya s!hir kunci n4fsu memang wujud ke? bukan apa saya risau je sebab lepas suami dengan ex wife bercerai ,

suami kahwin dengan saya ex wife dia paling tak dapat terima berita yg saya mengandung itu pun saya dengar dari org lain sampai mak mertua pun cakap macam tu .

Kalau betul s!hir tu wujud tolong bagitahu macam mana nak bawa suami pergi berubatdia tak percaya benda macamni . Area penang mana nak cari org pandai berubat?