Ceritanya Bini saya Keje jual prodak tapi kurang sambutan sebab dia serabai sampaikan takde selera orang beli

Assalam Admin. Mohon hide profile saya. Saya pinjam FB kawan. Saya dah tak tahan dgn sikap bini saya nak claim dirinya millionaire kat FB. Siap buat description kat profile FB “I am a Millionaire babe”.

Sedangkan saya tiap hari makan Maggie je. Masak utk bekalan saya ke tempat keje pon malas. Saya tak tau bini ku nak show-off kat sape nak sgt claim diri dia tu millionaire.

Sebelum ni bini ku tuduh saya couple dgn seorg am0i sampaikan dia nak binas4kan hidup am0i tu. Tapi saya kena siasat kenapa am0i tu jadi mangsa sedangkan saya tak kenal cuma minat je.

Bini saya asal S Keje jual prodak tapi kurang sambutan sebab dia serabai semacam takde selera orang beli prodak dia. Pengemis kat pasar  lagi lawo. Kitorang ade anak 2. Anak ade 2 bini tapi bini saya dah mcm mònyet. Tak tau urus diri.

Mentang2 dia dah dapat saya tak nak berhias  pulak depan saya. Bvsuk dan tak terurus. Saya bukannya tak bagi duit. Saya bagi duit kot tapi dia tak tahu beli keperluan diri tapi kalo bab2 membawang sal org memang dia expert.

Takkan nak suruh saya beli kot saya bukannya tau barang2 keperluan org pompuan. Saya sangat2 hairan, bvsuk2 bini ku mcm tu pun tapi dia ade skandel dgn status suami orang. Anak 1. Dia kantoi buat whatsapp web kat nombor j4ntan tu.

Siap nak porak porandakan rumah tangga diorang. Saya kadang syak bini saya tak waras. Tapi saya diam, malas nak gado. Saya tak tau bini ku nak ape dgn jantan tu dan jantan tu nak ape dgn bini ku. Kalo saya tak ade, bini ku sebatang kara.

Semua blnje saya yg tanggungjwb. Dah lah pakej bini ku pun tak ade. Pemalas pulak. Ber4k anak pon suruh saya yg basuh. Nampak benor laki tu nak ap4m bini ku je. Tapi ap4m bini ku pun dah bau semacam.

Dah tak fit. Memang takde “kelas” j4ntan tak guna tu. Asal pompuan dia nak rembat. Dasar bini tak kenang untong btol, tak sedar diri. Nak bagi malam jumaat kat saya pon bini ku tak larat tapi ade hati nak skandel dgn jant4n lain.

Saya dah tak tau nak buat ape dgn bini ku min. Saya nak berpisah tapi kalo bukan kerna anak saya dah lama cerai talak 3 kat dia. Biar dia pegi dgn jant4n tu. Saya tak nak ckp lebih lagi. Hati sakit memendam rasa.  Mohon pendapat semua. Saya,
Sang suami yg menahan siksa.