Ceritanya bila ditakdirkan lusa suami akan flight ke Sem sebab ada meeting jadi suami rancang nak jumpa anak2 tue bawa la tido bersama ngan dia selama 3 hari kat sana.

Uai KRT.. saya nak minta pendapat. kat korang apa yang perlu saya lakukan. ceritanya macam nie.. saya dan suami sudah 5 tahun berumahtangga.

Alhamdulillah dikurniakan anak 3 orang. Suami saya nie sebelum nikah dengan saya, dia adalah duda anak 3. (cerai hidup) anak2 dia ex wife dia la yang jaga. Hubungan saya dengan anak2 suami saya tue sangat baik.

ye lahh anak suami, anak saya juga kan. Mereka bercerai dulu pun sebab orang ketiga. Ex wife dia pun dah happy kawin dengan orang ketiga tue wlpun jadi bini no 2.

Suami saya dan anak2nya dari perkahwinan lama tue terpisah dek kerana tempat. Which is.. anak2 di semenanjung, dan saya n suami di Srwk. Disebabkan pendemik, nak jumpa anak tue agak susahlah kan sebab tak bole rentas negeri.

Kalau dulu elok jer selalu jumpa. So dengan VC sahaja jer dapat mengubat rindu. 2 tahun dia tak jumpa anak2. kesian..

Ceritanya bila ditakdirkan lusa suami akan flight ke Sem sebab ada meeting jadi suami rancang nak jumpa anak2 tue bawa la tido bersama ngan dia selama 3 hari kat sana.

pada mulanya, mummy anak2 tue setuju jer anak2 jumpa dady drg kan.. last2 tak jadi. Macam2 alasan mummy anak2 tue bagi. eehmmm kalau ikutkan hati saya. Saya nak jer cakap kat pompuan tue apa sebenarnya masalah dia.

kesian kat suami sebab dah lama tak jumpa anak2 dia. apa la salahnya dia bg jumpa untuk 3 hari shja. persoalan saya kat sini.. kenapa ex wife suami tue suka sangat menyusahkan orang. anak2 tue rindu dady dorang. suami pun macam tue.

saya ada tnya suami. Kenapa perangai bekas isteri suami macam tue, apa sebenarnya yang dia nak. asyik menyusahkan orang jer. suami saya cakap. Dia jeles tengok kami bahagia.

hello. Sapa yang tinggalkn sapa dulu?.  erhmmm. Aku tak fhm la.. benda bole senang pun jadi susah. saya cuma kesian tengok suami yang rindukan anak2 dia. apa yang bole saya lakukan tuan/puan.

Saya dengan ex wife dia tue tak pernah bergaduh ke apa. jumpa pun jaranng sekali. dan saya tak pernah masuk campur pun urusan mereka berdua apatah lagi hal yang berkaitan anak2. tq admin.. tolong hide identiti saya ye..