Baru2 ni suami dapat bonus dan belikan saya seutas gelang emas tetapi untuk madu hanya sebentuk cincin emas

Salam . mohon hide profile saya .. Macam ni crita saya .. tak tau la nak sedih ke nak apa ke. Saya bru seminggu tau kalau saya ni bini ke 2.

Ok saya trima seadanya dan saya tak pernah lagi jumpe dengan madu saya sekadar tengok gambar jela.. Yang jadi masalah bagi pihak saya takde nak m4ki hamun nak marah2 bagai .

yang masalahnya madu saya .. Bila suami saya buat giliran dibelah saya dia asyik call merajuk dengan suami apa semua. Ok saya bertolak ansur saya sruh suami saya pergi belah dia risau tkut melarat ke apa nanti madu tu.

Padahal sebelum dia tau kami kawin, ok je suami tidur rumah saya. Bila dia tau, mula lah nak kontrol macam2.

Baru2 ni suami dapat bonus dan belikan saya seutas gelang emas tetapi untuk madu hanya sebentuk cincin emas. Awal2 lagi suami pesan jangan bagitau madu saya yang dia belikan saya gelang takut nanti dia terasa hati disebabkan madu hanya dapat sekadar cincin

Tapi saya ter up gmbar di facebook dan dia trus call suami saya m4ki2 cakap tak adil saya dapat yang besar dia dapat yang kecil.. Heii hello sekurang kurangnya dia belikan jugak untuk kau.

Saya da tak boleh bawa sabar dah. Bila da diam naik kepala plk.. Orang macam ni baik buat macam mane bagi sdar diri sikit. macam dia sorang isteri yang sah sampai control sana sini laki aq.. Tu je la min .. Maaf kalau ade ayat2 yang tak faham ke apa.