“Bagi Saya Alamat Istana” Bekas Isteri Sultan Kelantan Mahu Jumpa Bonda Sultan

Nampaknya isu mengenai status rumah tangga Rihana pksana masih belum berkesudahan lagi meskipun sebelum ini peguam SuItan KeIantan mengesahkan sudah menghantar surat cerrai taIak tiga kepada pihak peguam Rihana.

Baru-baru ini, bekas Ratu Rusia itu ada memuat naik kenyataan di Instagram mendakwwa mahu menceritakan perkara sebenar yang berlaku mengenai rumah tangganya.

Kenyataan Rihana itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, malah ada yang mencabbarnya untuk mendedahkan perkara sebenar.

Namun apa yang menjadi perhatian di ruangan komen entri tersebut, Rihana dilihat meminta alamat Istana Kelantan untuk bertemu dengan Bonda SuItan Muhammad V, Yang Maha Mulia Raja Perempuan Tengku Anis.

Bagaimanapun, pertanyaan Rihana itu dibalas dengan nada sindiiran oleh netizen yang mengatakan alamat Istana boleh dicari melalui Google sahaja dan tidak perlu bertanyakan kepada netizen.

Dalam pada itu, rata-rata netizen meluahkan rasa muak dengan kisah rumah tangga mereka, malah ada yang mend4kwa Rihana seolah ‘giIa taIak’.

Terdahulu, Rihana terkilan dengan dakwwaan SuItan KeIantan, SuItan Muhammad V yang menafikan statusnya sebagai bapa kepada anak mereka mencabar baginda melakukan ujian DNA terhadap bayi berkenaan.

Mahu dedah segalanya

Dalam entri terbaru di IG beliau, beliau seolah2 mahu meneruskan niatnya untuk menceritakan apa sebenarnya yang berlaku

“Saya tahu semua orang sangat mahu mengetahui apa yang berlaku sebenarnya antara kami.

Sebelum ini, saya tidak bersedia untuk menceritakan semuanya.. Kemungkinan, jika saya memberitahu anda kisah sebenar, saya akan merasa lega.. Tetapi, saya tidak mahu menyakiti sesiapa pun, ianya pasti akan menyakitkan sekali.”

p/s: Semoga kemeIut yang melanda perkahwinan mereka dapat di selesaikan dengan baik

Sumber : IG Rihana Oksana via Celotehsaje